Intouch__Interface_logo

Dizajn i razvoj web trgovine:

Jedinstven i moderan dizajn

Naš pristup dizajnu webshopa temelji se na stvaranju jedinstvenog vizualnog identiteta. Svaki detalj, od boja do tipografije, pažljivo se odabire kako bi se stvorila online trgovina koja se ističe u masi.

IZRADA WEB TRGOVINE

Jednostavnost korištenja.

Preglednost je ključna za uspjeh webshopa. Razvijamo sučelje koje omogućava jednostavnu navigaciju, čime olakšavamo vašim kupcima da pronađu proizvode koje traže. Uz nas, vaš webshop postaje mjesto gdje kupovina postaje zadovoljstvo.

U današnje vrijeme, mobilno iskustvo ključno je za uspjeh web trgovine. Naši dizajni su prilagođeni mobilnim uređajima, osiguravajući da vaša trgovina bude jednako impresivna na svim platformama.

dizajn-web-shopa

Integriramo društvene mreže kako biste mogli širiti svoju prisutnost i ostati u kontaktu s vašom zajednicom. Integracija s vodećim društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama I X-a omogućuje vam da dosegnete publiku tamo gdje provodi veći dio svog vremena. Stvaramo multikanalno iskustvo koje omogućuje kupcima da istražuju, dijele i kupuju vaše proizvode bez napuštanja svojih omiljenih društvenih platformi.

FUNKCIONALNOSTI PRILAGOĐENE VAŠIM POTREBAMA

Personalizirano iskustvo za kupce.

U svijetu gdje se svaki kupac smatra jedinstvenim, ključno je pružiti iskustvo koje odražava individualne preferencije i potrebe. Naša usluga personaliziranog iskustva za kupce ima za cilj stvoriti intiman, prilagođen odnos između vašeg branda i potrošača. U svijetu gdje se svaki kupac smatra jedinstvenim, ključno je pružiti iskustvo koje odražava individualne preferencije i potrebe. Naša usluga personaliziranog iskustva za kupce ima za cilj stvoriti intiman, prilagođen odnos između vašeg branda i potrošača. Kroz personalizirane promotivne kampanje, nudimo posebne popuste i ponude koje su relevantne za svakog kupca. Ovo stvara osjećaj ekskluzivnosti i nagrađuje vjernost vaših kupaca.

Sigurnost transakcija i podataka

U digitalnom okruženju gdje se online transakcije odvijaju brzo i učinkovito, sigurnost je ključna. U našem pristupu izradi webshopa, postavljamo najviše standarde sigurnosti kako bismo osigurali da su sve transakcije i osjetljivi podaci vaših kupaca potpuno zaštićeni. Svaka transakcija, svaki unos podataka – sve prolazi kroz sloj SSL enkripcije. SSL certifikati omogućuju sigurnu komunikaciju između web preglednika i poslužitelja, čime se sprječava neovlašten pristup podacima. Sigurnosni pečati i standardi mijenjaju se s vremenom. Redovito ažuriramo sustave kako bismo pratili najnovije standarde i osigurali da vaš webshop uvijek koristi najnaprednije alate zaštite.

dizajn-web-shopa

OBOSTRANA KOMUNIKACIJA

Stalna podrška i održavanje.

Od koncepta do realizacije

Naša usluga ne završava s izradom web trgovine. Pružamo stalnu podršku i održavanje kako biste uvijek imali optimalno funkcionirajuću trgovinu. Vaš uspjeh je naš prioritet.

Održavanje vaše web trgovine ključno je za njezinu dugovječnost i optimalno funkcioniranje. Naš tim pruža stalnu podršku, uvijek dostupan za rješavanje pitanja, implementaciju promjena ili prilagodbi te redovito održavanje kako bi vaša web stranica uvijek bila u vrhunskom stanju. Vaš uspjeh je i naša briga, pa se pobrinemo da vaša online prisutnost uvijek ostane pouzdana i učinkovita.

CASE STUDY

Pogledajte naše case study-e kako biste dublje zaronili u izazove koje smo prihvatili i rezultate koje smo postigli.

Projekti ➔

INTOUCH INTERFACE

Nismo samo još jedna agencija, već kreativci koji pomiču granice.

O nama ➔

SAVJETI I TRIKOVI

Pronađite savjete i trikove koji će unaprijediti vizualni dojam vaše web stranice i poboljšati korisničko iskustvo.

Blog ➔