Intouch__Interface_logo

Case studies:

 

 

 

WEB DESIGN

CASA IN.

Razumijevajući predanost CASA IN modernom, minimalističkom dizajnu, naš tim je krenuo u stvaranje digitalnog prostora koji ne samo da odražava, već i poboljšava njihov brend. Dizajn web stranice postao je platno na kojem je svaki element, od rasporeda do boje, pažljivo oblikovan kako bi rezonirao sa sofisticiranim i suvremenim identitetom CASA IN.

casa-in-case-study-intouch-interface

BRANDING / WEB DESIGN

Villa Oštro.

Kretanje na put oblikovanja digitalne prisutnosti za Villu Oštro bio je projekt koji nam je bio blizak u Intouch Interface-u. Ovaj case study pokazuje višedimenzionalni pristup koji smo primijenili, obuhvaćajući dizajn web stranica, stvaranje logotipa, brendiranje i sveobuhvatnu SEO strategiju.

villaostro-croatia-case-study-intouch-interface

WEB DESIGN

Lopar International.

Izazov je bio jasan – prenijeti bogato majstorstvo cigara tvrtke Lopar International u digitalni prostor. Naš tim pažljivo je oblikovao web stranicu koja ne samo da služi kao online katalog, već i kao virtualno utočište za ljubitelje cigara. Web stranica je putovanje kroz pedantnu umjetnost, raznoliki katalog i ekskluzivne događaje koji definiraju izvrsnost cigara tvrtke Lopar International.

lopar-interantional-case-study-intouch-interface

BRANDING / WEB DESIGN

Mandalena.

Vizualni identitet brenda je njegov nijemi ambasador. Za Mandalenu, išli smo izvan funkcionalnosti kako bismo stvorili brand sliku koja rezonira s njezinom ekološkom misijom. Logo, list u tamnozelenoj, svijetlozelenoj i s dodatkom narančaste, simbolizira rast, svježinu i vitalnost. Ovaj grafički element dizajna nije samo logo; to je vizualni prikaz Mandalenine predanosti održivom gospodarenju otpadom.

Mandalena-mockup-tshirt

FOTOGRAFIRANJE / WEB DESIGN

Silentium.

Web stranica Silentiuma nije samo prisutnost na internetu; to je suosjećajan prostor koji vodi obitelji kroz izazovna vremena. Oblikovali smo web stranicu koja nježno artikulira širok spektar usluga koje nudi Silentium, od preuzimanja i prijevoza pokojnika do organizacije pogreba, obavijesti za medije, glazbenih usluga, cvijeća i ostalih usluga. Svaka usluga je prikazana s jasnoćom i osjetljivošću, osiguravajući da posjetitelji pronađu utjehu i podršku tijekom teških trenutaka.

Silentium-mockup-hero-intouch-interface

WEB DESIGN / GOOGLE ADS

Rent a boats Medulin.

Tvrtka Rent a Boats Medulin trebala je digitalni centar koji odražava jednostavnost njihovih usluga najma. Naš tim oblikovao je modernu i responzivnu web stranicu, stavljajući naglasak na korisnikovu sposobnost da brzo i jednostavno rezervira usluge. Web stranica predstavlja značajke najma jet-skija i brodova, osiguravajući da posjetitelji lako istraže opcije i pokrenu rezervacije s samo nekoliko klikova.

rent-a-boats-medulin-case-study-intouch-interface