Intouch__Interface_logo

Intouch Interface Blog:

 

 

 

IZRADA WEB STRANICA

Najvažniji trendovi u WEB dizajnu u 2024.

Svi smo svjesni da kvalitetna web stranica može imati ogroman utjecaj na svaki posao ili osobni brend. Predstavlja vaš digitalni ulaz, pozdravljajući posjetitelje i pružajući im dojam o vama i vašem radu. Kao i u svakom području, pravila u dizajnu i razvoju web stranica neprestano se mijenjaju.

IZRADA-web-stranica-intouch-interface

GRAFIČKI DIZAJN

Zašto je važno imati prepoznatljivi logo dizajn?

Imati prepoznatljiv logotip ključno je za uspjeh svakog poslovanja. Visokokvalitetan dizajn logotipa odmah podiže percepciju vaše tvrtke. To je posebno važno za nove i rastuće tvrtke koje se bore za mjesto u konkurentskom okruženju.

VAZNOST-LOGO

EMAIL MARKETING

Strategije Email marketinga.

Razumijevanje analize email marketinga ključno je za svakog marketinškog stručnjaka. Bez obzira jeste li voditelj marketinga ili privatni iznajmljivač, shvaćanje ovih analiza može transformirati vaše kampanje iz dobrih u izvrsne.

email-marketing-intouch-interface

IZRADA WEB TRGOVINA

Kako optimizirati web trgovinu za bolje rangiranje na tražilicama?

Borite li se da istaknete svoju online web trgovinu u moru drugih? Nemojte brinuti jer je SEO optimizacija ključ uspjeha. Ova strategija uključuje optimizaciju vaše web stranice visokokvalitetnim sadržajem i dizajnom kako bi poboljšala njezin rang na stranicama rezultata pretraživača poput Googlea. 

Seo URLOVI

GRAFIČKI DIZAJN

Važnost UI/UX dizajna.

Dobrodošli u digitalni svijet gdje forma prati funkciju, a korisničko iskustvo (UX) i dizajn korisničkog sučelja (UI) postaju ključni kamenovi uspjeha digitalnog marketinga.

ui-ux-dizajn

DIGITALNI MARKETING

Što je remarketing?

Ponovno ciljanje (target), poznato i kao remarketing, predstavlja strategiju koja omogućuje dosezanje potencijalnih kupaca koji su već posjetili vašu web stranicu ili izvršili određenu radnju. Ova marketinška taktika usmjerena je na korisnike koji su već imali interakciju s vašim brendom ili primili određene poruke.

remarketing

IZRADA WEB STRANICA

Savjeti za optimizaciju fotografija za web stranicu.

Brzina učitavanja web stranica ključna je za korisničko iskustvo i SEO rezultate. Fotografije često igraju veliku ulogu u tome, ali njihova neoptimiziranost može usporiti vašu web stranicu.

image-optimization-blog

IZRADA WEB STRANICA

Privatnost podataka u online okruženju?

Digitalno društvo u kojem živimo temelji se na razmjeni informacija, ali kako osigurati da ta razmjena bude sigurna i poštiva privatnost korisnika? U ovom blogu istražujemo ključne aspekte privatnosti podataka u kontekstu digitalnog marketinga.

zastita-podataka-intouch-interface

IZRADA WEB STRANICA

TikTok oglašavanje – sve što trebate znati o oglasima.

TikTok oglasi mogu vam pomoći da doprete do mlade, dinamične publike koja voli kvalitetan sadržaj a Intouch Interface vam može pomoći u tome.

TIKTOK-OGLASAVANJE