O nama

Intouch Interface

Pomažemo našim klijentima da uspiju, a ne samo da prežive na digitalnom tržištu koje se stalno razvija.

Misija

Iskreno vjerujemo da naš uspjeh ovisi o uspjehu naših klijenata i brinemo se da sva naša energija bude usklađena kako bismo to postigli. Naše temeljne vrijednosti ogledaju se u svemu što radimo i sastavni su dio DNK naše tvrtke. Prakticiramo sljedeće vrijednosti kako bismo potaknuli našu misiju Naše vrijednosti vođene su našom predanošću pružanju izvrsnih usluga našim klijentima.

Naš tim

Intouch Interface okuplja nekoliko strastvenih umova kako bi transformirali vaše vizije u stvarnost dajući vašim korisnicima fantastično digitalno iskustvo. Predani smo postizanju i podizanju razine izvedbe u svakom trenutku. Ponosimo se time što dosljedno obavljamo posao prema standardima i pronalazimo načine da poboljšamo i donesemo vrijednost našim klijentima uz našu stručnost.

Emanuel

Emanuel

CEO

Kao CEO naše digitalne marketing tvrtke, ja sam strastveno posvećen korištenju tehnologije i podataka za vođenje uspješnih marketinških kampanja za naše klijente. Moja misija je ostati ispred krivulje u trendovima digitalnog marketinga i neprekidno pružati izvrsne rezultate za naše klijente.

Luka

Luka

Digital marketing manager

Potaknut strašću za digitalni marketing i predanošću stvaranju sadržaja koji pokreće poslovni uspjeh, nastojim spojiti kreativnost i analizu podataka za maksimalan učinak.

Matej

Matej

Grafički dizajner

Moje specijalnosti su grafički dizajn, branding, digitalni marketing, te dizajn i razvoj proizvoda.

Christian

Christian

DP & independent filmmaker

Video i fotografija su moja strast.
Dar zapažanja detalja i umjetnost je ono u meni, kao svojevrstan medij kojim ih prenosim gledatelju.
Znanje, iskustvo, objektivi i kamere su samo alati.

Nikola

Nikola

Web & video editor

Web design, foto i video editiranje su moja ljubav pa tek onda posao.

Naše vrijednosti

Iskrenost i poštenje

Razumijemo da se poštenje ne može staviti na drugo mjesto ispred ničega drugog. Ponosni smo ne samo na gotov proizvod, već i na korake na tom putu kao što su učinkovita komunikacija, transparentnost i rješavanje problema.

Stručnost

Svatko može izraditi Web stranicu, ali za postizanje vrhunskih rezultata potrebno je određeno znanje u specifičnoj niši. Predani smo pružanju vrhunskih rješenja našim klijentima, te kao takvi kontinuirano poboljšavamo svoje vještine i sposobnosti i nastojimo nadjačati konkurenciju.

Iskrenost i predanost

Naše uvjerenje u stvaranje opipljive vrijednosti za naše kupce je ono što mislimo da se razlikuje od ostalih. Upravo zato osiguravamo da su naši napori iskreni i predani, a našim klijentima pružamo samo najbolje.

Zadovoljstvo klijenata

Kako bismo bili sigurni da naši klijenti nisu samo zadovoljni nego i neizmjerno oduševljeni našim uslugama, svakom projektu pristupamo s istim entuzijazmom, profesionalnošću i strašću kako bismo se uhvatili u koštac s izazovima i učinili stvari još boljim.

Mi znamo kako

Spremni za početak ostvarivanja rezultata?

Započnite svoju digitalnu transformaciju i rast s nama već danas!