Intouch__Interface_logo

CASA IN: oblikovanje prostora kreativnom elegancijom.

 

 

 

Moderan dizajn

Polazeći na digitalno transformacijsko putovanje s tvrtkom CASA IN, vodećom u modernom dizajnu interijera i eksterijera, bilo je svjedočanstvo naše predanosti pomaku kreativnih granica u Intouch Interface. Ovaj case study pokazuje priču naše suradnje, istražujući područja web dizajna, korisničkog iskustva i utjelovljenja minimalističke estetike.

CASA_IN

Digitalni minimalizam.

Razumijevajući predanost CASA IN modernom, minimalističkom dizajnu, naš tim je krenuo u stvaranje digitalnog prostora koji ne samo da odražava, već i poboljšava njihov brend. Dizajn web stranice postao je platno na kojem je svaki element, od rasporeda do boje, pažljivo oblikovan kako bi rezonirao sa sofisticiranim i suvremenim identitetom CASA IN.

CASA-in-intouch-interface-responsive-design

U svijetu dizajna, korisničko iskustvo je od ključne važnosti. Navigacija kroz CASA IN web stranicu predstavlja istraživanje jednostavnosti i elegancije. Intuitivno vođenje posjetitelja kroz besprijekoran put prikazuje portfolio i usluge s jasnoćom koja odražava preciznost CASA IN vlastite dizajnerske filozofije.

OŽIVLJAVANJE IDEJA

Izrada digitalnog identiteta.

Brend je više od samog logotipa; to je identitet. Izazov nije bio samo predstavljanje rada CASA IN-a, već i prevođenje suštine svakog projekta u vizualno i interaktivno remek-djelo. Svaki projekt u portfoliu nije samo slika; to je priča ispričana pikselima, hvatajući bit transformativnih dizajnerskih rješenja tvrtke CASA IN.

Mobilna responzivnost:

U svijetu koji je usredotočen na mobilne uređaje, ključno je osigurati besprijekorno iskustvo na svim uređajima. Web stranica CASA IN nije samo responzivna; to je prilagodljivi izlog briljantnog dizajna na zaslonima svih veličina, donoseći portfolio na dohvat ruke raznolikoj publici.

casain-graficki-web-dizajn
casain-intouch-interface-2