Intouch__Interface_logo

IMAC D.O.O.: sveobuhvatni branding i izrada web stranice.

 

 

 

Pregled projekta

Ciljevi:

  • Modernizacija brenda: Osvježiti vizualni identitet IMAC-a kako bi odražavao njihovu predanost kvaliteti i inovaciji.
  • Izrada web stranice: Kreirati modernu, responzivnu web stranicu koja učinkovito prikazuje IMAC-ov asortiman proizvoda i završene projekte.
  • SEO Optimizacija: Osigurati optimizaciju web stranice za tražilice kako bi se povećala online vidljivost i privukli potencijalni klijenti.
  • Korisničko iskustvo: Razviti korisničko sučelje koje pruža besprijekorno iskustvo pregledavanja na svim uređajima.

IMAC D.O.O.

Lideri u poslovanju.

Novi logotip tvrtke Imac ističe njihovu preciznost u obradi metala i etos transparentne komunikacije. Dizajn koji spaja savijeni lim i djelomično otvoreni prozor odražava njihovu posvećenost kvaliteti izrade i otvorenom odnosu prema klijentima. Odabrana nijansa plave u logotipu simbolizira Imacovu predanost profesionalnosti i pouzdanosti, obećavajući dosljednost i visok standard usluge. Tipografija logotipa pažljivo je odabrana zbog svoje jasnoće i snage, što predstavlja Imacovu čvrstu poziciju u industriji. 

imac-smjernice-branda

Jednostavnost dizajna osigurava čitljivost i lako prepoznavanje brenda, simbolizirajući pristup koji je istovremeno pristupačan i profesionalan. Dizajn logotipa je prilagodljiv i moderan, ukazujući na Imacovu orijentaciju prema budućnosti i spremnost na prilagodbu različitim potrebama klijenata.

IZRADA WEB STRANICE

Tehnički razvoj.

Dizajn korisničkog sučelja fokusirao se na čist i intuitivan izgled, s upečatljivom hero sekcijom na naslovnoj stranici, detaljnim stranicama za proizvode i vizualno privlačnom galerijom projekata. Dizajn korisničkog iskustva osiguravao je besprijekorno pregledavanje na svim uređajima kroz responzivan dizajn, intuitivnu navigaciju i najbolje prakse za web pristupačnost. Tehnički razvoj obuhvatio je odabir robusnog CMS-a, prilagođeni razvoj funkcionalnosti i optimizaciju performansi za brzo učitavanje stranice. Sveobuhvatna SEO strategija uključivala je istraživanje ključnih riječi, on-page optimizaciju, tehnički SEO i content marketing. 

IMAC-mockup-2